Search
Close this search box.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

35_3_0
کودک‌همسری در افغانستان؛ سنت یا فاجعه؟
1974333_929
رخدادهای پسین؛ زنگ خطر تازه برای مهاجران افغانستانی در پاکستان!
استاد-مزاری
نگاهی به زندگی و کارنامه‌های عبدالعلی مزاری

آلمان: تصمیم محکمه، درباره اعتبار نکاح غیابی افغان‌ها و پیچیدگی‌های حقوقی آن

 

در یک رویداد حقوقی جالب، محکمه عالی منطقه‌ای فرانکفورت در آلمان فیصله کرده است، نکاحی که در افغانستان به صورت غیابی بین دو نفر افغان انجام شده شده باشد، در صورتی که خلاف میل زوجین صورت نگیرد، در آلمان نیز معتبر است.

این تصمیم برای بسیاری از افغان‌هایی که به آلمان مهاجرت کرده‌اند و در این شرایط زندگی می‌کنند، اهمیت زیادی دارد.

بر اساس گزارش دوچه وله، در این پرونده، محکمه مرکزی منطقه‌ای فرانکفورت به شکایت یک مرد افغان درباره اعتبار بخشی یک نکاح عقد شده در افغانستان پاسخ داد. این محکمه تصمیم گرفت که حکم قبلی دادگاه مدنی در مورد طلاق این زوج را تأیید کند، اما درخواست بی‌اعتباری نکاح را رد کرد.

ماجرا به این صورت است: در سال ۲۰۲۲، زمانی که یک دختر افغان در افغانستان حضور داشت و پسر از سال ۲۰۱۵ در آلمان زندگی می‌کرد، این دو تصمیم به ازدواج گرفتند. پس از مهاجرت دختر به آلمان، آن‌ها برای اولین بار در آلمان با یکدیگر ملاقات کردند. این دختر و پسر از سال ۲۰۱۹ تا زمان مهاجرت دختر، از طریق تماس‌های تلفنی و ویدیویی با یکدیگر در ارتباط بودند.

بر مبنای همین گزارش، دادگاه مدنی اولیه در آلمان، تقاضای بی‌اعتباری نکاح را رد کرد اما درخواست طلاق را تأیید کرد. بعد از این تصمیم، مرد به محکمه عالی منطقه‌ای فرانکفورت رفت و درخواست کرد که نکاح از ابتدا بی‌اعتبار خوانده شود. این درخواست چند روز قبل، توسط محکمه عالی منطقه‌ای فرانکفورت رد شد.

از طرف دیگر، محکمه عالی منطقه‌ای فرانکفورت اعلام کرد که نکاح از ابتدا معتبر بوده است و اظهارات دختر در مورد سن اش و معرفی به عنوان فرد زیر سن قانونی قابل قبول نیست.

این تصمیم محکمه نشان می‌دهد، در صورتی که نکاحی به طور صحیح و بدون تضاد با قوانین محلی عقد شده باشد، اعتبار آن در کشوری که مهاجرت کرده نیز حفظ می‌شود.

مطالب بیشتر

MixCollage-30-Dec-2023-12-20-PM-5637
اسپیس‌ایکس با موفقیت یک راکت را همراه با خدمه جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب کرد
Woman-2
  زنان افغانستان و ناامیدی بی‌پایان پس از تسلط طالبان
iStock-490964222
مهاجرت به اروپا؛ رؤیا یا کابوس؟
Scroll to Top