Search
Close this search box.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

35_3_0
کودک‌همسری در افغانستان؛ سنت یا فاجعه؟
1974333_929
رخدادهای پسین؛ زنگ خطر تازه برای مهاجران افغانستانی در پاکستان!
استاد-مزاری
نگاهی به زندگی و کارنامه‌های عبدالعلی مزاری

پروژه آسانسور فضایی جاپان تا سال ۲۰۵۰

یک شرکت ژاپنی قصد دارد تا سال ۲۰۵۰ یک آسانسور فضایی بسازد. شرکت Obayashi پشت این پروژه جاه طلبانه است که هدف آن ایجاد ساختاری است که زمین را به فضا متصل می کند.

به گفته‌ی یوجی ایشیکاوا، که گزارش اولیه‌ی این پروژه را نوشته است، با وجود شک و تردیدهای برخی، دیگران در جامعه علمی باور دارند که آسانسور فضایی یک هدف قابل دستیابی است.

هزینه استفاده از موشک برای پرتاب انسان و محموله به فضا بسیار بالاست. به عنوان مثال، هزینه ماموریت های ماه آرتمیس ناسا برای هر پرتاب ۴۰۱ میلیارد دلار برآورد شده است. در مقابل، یک آسانسور فضایی می‌تواند این هزینه‌ها را با استفاده از کوهنوردهای الکترومغناطیسی که از راه دور کار می‌کنند، مانند انرژی خورشیدی یا مایکروویو، به‌طور چشمگیری کاهش دهد.

مشتری اعلم
خبرنگار فناوری و هوش مصنوعی

علاوه بر چالش‌های مادی، مسائل دیگر عبارتند از: حساس بودن تتر به ضربه خوردن تحت تنش، برخورد صاعقه و آب و هوای شدید. قرار دادن پایه افسار در استوا در اقیانوس باز ممکن است برخی از خطرات را کاهش دهد، اما چالش‌های امنیتی و لجستیکی همچنان وجود دارد.
در حالی که هدف سال ۲۰۵۰ است، ایشیکاوا تأکید می‌کند که این تاریخ یک هدف آرزویی است و نه یک مهلت قطعی. دستیابی به این دیدگاه به تعداد زیادی پیشرفت تکنولوژیکی و همکاری بین صنایع مختلف بستگی دارد.
در نتیجه، در حالی که راه به سوی آسانسور فضایی پر از چالش است، مزایای بالقوه آن این هدف را ارزشمند می‌کند.

مطالب بیشتر

Woman-2
  زنان افغانستان و ناامیدی بی‌پایان پس از تسلط طالبان
iStock-490964222
مهاجرت به اروپا؛ رؤیا یا کابوس؟
n00153312-b
وضعیت بی‌سرنوشتی خبرنگاران در پاکستان
Scroll to Top