Search
Close this search box.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

35_3_0
کودک‌همسری در افغانستان؛ سنت یا فاجعه؟
iStock-490964222
مهاجرت به اروپا؛ رؤیا یا کابوس؟
1974333_929
رخدادهای پسین؛ زنگ خطر تازه برای مهاجران افغانستانی در پاکستان!

شواهدی ترسناک از یک جنایت: کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه پس از عقب‌نشینی ارتش اسرائیل

منابع محلی فلسطینی به الجزیره اعلام کرده‌اند که پس از عقب‌نشینی سربازان اسرائیلی از منطقه خان یونس، در محیط شفاخانه‌های این شهر چند گور دسته‌جمعی کشف شده است.

به نقل از این منابع که الجزیره گزارش کرده، روز گذشته یک گور دسته جمعی در محوطه «شفاخانه ناصر» در خان یونس پیدا شده است که نزدیک به ۲۰۰ جسد در آن دفن شده اند. هفته گذشته نیز از محوطه «شفاخانه الشفا» ۱۰ جسد از یک گور دسته‌جمعی به دست آمده بود.

جنبش حماس و بسیاری از جریان‌های سیاسی و نظامی فلسطینی، ارتش اسرائیل را به عنوان عامل این کشتار اعلام کرده و تأکید دارند که این اقدام نظامیان اسرائیلی، مصداق روشنی از “جنایت علیه بشریت” است. اما ارتش اسرائیل حماس را به استفاده نظامی از مراکز بهداشتی و شفاخانه‌ها متهم کرده و اعلام کرده است که در باره گورهای دسته‌جمعی تحقیق می‌کند.

این در حالی است که دو هفته پیش ارتش اسرائیل از شهر خان یونس عقب‌نشینی کرد و در عوض، حملاتش را بر جنوبی‌ترین بخش غزه، شهر “رفح” آغاز کرده است. بر اساس گزارش‌های رسمی، در نتیجه حمله‌های هوایی جنگنده‌های اسرائیلی، روز گذشته در رفح، ۲۲ نفر به شمول ۱۸ کودک کشته شدند.

در همین حال منابع فلسطینی به رسانه‌ها گفته‌اند که با عقب نشینی ارتش اسرائیل از خان یونس، لیست مفقود شدگان به ۲۰۰۰ نفر رسیده است.

سخنگوی «دفاع مدنی غزه» در گفتگو با خبرنگار الجزیره، اظهار داشت: «آنچه در غزه رخ می‌دهد، پاکسازی نژادی است. تعدادی از قربانیان، پیش از اینکه کشته شوند، توسط سربازان اسرائیلی برهنه شده‌اند.»

این سخنگو بیان کرد: «اشغالگران ده‌ها جسد را پیش از عقب‌نشینی، در هر منطقه‌ای دفن کرده‌اند. برخی از اجساد به خاکستر تبدیل شده‌اند و سازمان‌های بین‌المللی باید نوع سلاح استفاده شده را بررسی کنند.»

دیده‌بان حقوق بشر اروپا – مدیترانه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بیش از ۱۳ هزار فلسطینی در غزه، یا زیر آوار ساختمان‌ها مدفون هستند، یا در گورهای دسته‌جمعی به‌شکل ناشناس دفن شده‌اند و یا اینکه ارتش اسرائیل آن‌ها را ربوده و سرنوشت شان هنوز مشخص نیست.»

مطالب بیشتر

Zanan-6
طالبان و قانون «امر به معروف»؛ ابزاری برای کنترل اجتماعی و سرکوب زنان
03180000-0aff-0242-2cc1-08da425bdc41_w1200_r1
استعفای حقانی: شکاف درونی طالبان به نقطه انفجار می‌رسد
روز-جهانی-مطبوعات-780x470
سرکوب در تبعید؛ خبرنگاران افغان بین چکش طالبان و سندان اخراج
Scroll to Top