Search
Close this search box.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

35_3_0
کودک‌همسری در افغانستان؛ سنت یا فاجعه؟
iStock-490964222
مهاجرت به اروپا؛ رؤیا یا کابوس؟
1974333_929
رخدادهای پسین؛ زنگ خطر تازه برای مهاجران افغانستانی در پاکستان!

اوچا: ۴۸ درصد از جمعیت افغانستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) اعلام کرده است که سیلاب‌های ماه می در افغانستان دست‌کم ۸۳ هزار نفر را تحت تأثیر قرار داده است. این دفتر روز یک‌شنبه، ۱۴ اسد، با انتشار گزارشی اعلام کرد که بارندگی در چندین ولایت افغانستان، به‌ویژه در مناطق غربی کشور، ویرانی‌های گسترده‌ای به بار آورده است.
بر اساس این گزارش، بارندگی‌های شدید و سیلاب‌های ناشی از آن خسارات عظیمی به منازل، زیرساخت‌ها و مزارع وارد کرده و زندگی هزاران نفر را تحت تأثیر قرار داده است. اوچا تصریح کرده است که در نتیجه این سیلاب‌ها، بسیاری از خانواده‌ها خانه‌های خود را از دست داده و به کمک‌های فوری نیازمند شده‌اند.
اوچا افزوده است که هم‌اکنون ۱۲.۴ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی مواجه هستند. این سازمان تاکید کرده که این وضعیت نگران‌کننده نتیجه ترکیبی از عوامل متعدد از جمله خشکسالی، فقر و بحران‌های سیاسی و امنیتی است. بر اساس گزارش اوچا، ۲۳.۷ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند و ۴۸ درصد از جمعیت این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند.
اوچا همچنین اعلام کرده است که در این شرایط، اخراج مهاجران افغان از ایران و پاکستان بحران غذایی در افغانستان را تشدید کرده است. بازگشت هزاران نفر از مهاجران افغان به کشورشان، که خود با بحران‌های متعددی دست و پنجه نرم می‌کند، فشار بیشتری بر منابع محدود موجود وارد کرده و شرایط زندگی بسیاری از افراد را بدتر کرده است.
این سازمان اضافه کرده است که رویدادهای طبیعی در ماه‌های اخیر در افغانستان تلفات جانی و خسارات مالی هنگفتی بر جا گذاشته‌اند. بر اساس آمارهای سازمان جهانی مهاجرت، تلفات سیلاب در هفته گذشته در چندین ولایت به ۷۱ نفر رسیده و حدود ۹۰۰ خانه نیز ویران شده‌اند و هزاران نفر دیگر بی‌خانمان شده‌اند.
اوچا تاکید کرده که جامعه بین‌المللی باید برای کمک به مردم افغانستان و کاهش تأثیرات منفی این بحران‌ها اقدامات فوری انجام دهد. این سازمان خواستار افزایش کمک‌های مالی و ارسال کمک‌های بشردوستانه به مناطق آسیب‌دیده شده است تا بتوان نیازهای فوری و اضطراری مردم را برطرف کرد.

حامیه نادری

مطالب بیشتر

Zanan-6
طالبان و قانون «امر به معروف»؛ ابزاری برای کنترل اجتماعی و سرکوب زنان
03180000-0aff-0242-2cc1-08da425bdc41_w1200_r1
استعفای حقانی: شکاف درونی طالبان به نقطه انفجار می‌رسد
روز-جهانی-مطبوعات-780x470
سرکوب در تبعید؛ خبرنگاران افغان بین چکش طالبان و سندان اخراج
Scroll to Top